Jan
0

Japonski čizkejk

Avtorica: Katarina Pirš

Tradicija je že, da Silvestrovo preživim v kuhinji in pripravljam dobrote za večerno zabavo. Tokrat je bila tematika hrane “japonska”. Jaz sem bila zadolžena za sushi (njam!), cocktaile iz zelenega časa in gina ter japonsko sirovo torto / cheesecake.

Med pripravami sem na spletu prebrala tri recepte za japonski cheesecake in izbrala tistega, ki sem ga ocenila za najboljšega (tega). Ker sem to slaščico pripravljala prvič, sem se odločila natančno slediti navodilom, saj me je zanimal končni rezultat – predvsem to, kako rahla in puhasta bo torta.

Rezultat je bil dober, me pa glede na še kar komplicirano pripravo ni izredno navdušil. Cheescake je bil rahel, a bi lahko bil bolj, po okusu pa ni bil nič posebnega. Morda naslednjič modificiram recept in pripravim slaščico, ki me bo bolj prepričala. :)

Z Evo vam želiva sladko leto 2018! Pri tem bova v pomoč s predlogi receptov. :D

Be the first to post a comment.

Leave a Comment

Please be polite. We appreciate that.
Your email address will not be published and required fields are marked.