Zadnjih nekaj tednov se je moj ritem življenja malo spremenil. Iz študentskega ritma sem prešla na vstajanje ob zgodnji uri, odhod v pisarno in večerni prihod domov. Poslednično se je spremenilo tudi moje prehranjevanje. Prejšnjo nedeljo sem prvič pripravljala kosila za cel teden. Med drugim sem naredila dve solati v kozarcih za vlaganje, ki sta mi polepšali dva delovna dneva. :)
Princip, ki sem ga našla na internetu, je, da na dno vliješ olje, kis in ostale tekočine. Nato postopoma dodajaš mokre sestavine, sestavine, ki so se ne napijejo vode, suhe sestavine in na vrhu solato.
Solato poješ tako, da jo zaprto dobro pretreseš. Jaz sem solati tako natrpala, da se nista dobro premešali, zato sem zadevo ponovila, ko sem ju že malo pojedla. :P Zadeva je super osvežilna in več dni zdrži v hladilniku, zato je zelo dobra izbira za delovne dni.
Be the first to post a comment.