Avg
0

Bučkin čips

Avtorica: Eva Ferme

Danes sem delala bučkin čips, ki ga lahko opišem samo z eno besedo – njaaam! :) Odlična alternativa čipsu iz krompirja, le da je malo več dela. Bučko sem narezala z rezalnikom za zelenjavo zelo na tanko in rezine popivnala s papirnatimi brisačami. Nato sem bučke razporedila po pekaču, obloženemu s peki papirjem, tako, da se niso prekrivale. S čopičem, namočenim v oljčno olje, sem jih malo ošvrknila in nato še posolila. Nato se je začel najtežji del – čakanje skoraj eno uro, da se speče. ;) Ampak bilo je vredno, saj je uspel – bil je super hrustljav in okusen. Vsekakor ga bom še spekla.

IMG_7268

IMG_7274

IMG_7272

IMG_7276

 

Mogoče poskusim še kakšno drugo zelenjavo, imaš kak predlog? :)

IMG_7279

IMG_7281

1 Comment on this article

  • Eva Ferme 21. 8. 2015

    Hvala :) Poskusi ja, ful je fajn hrustljav.
    Mislim, da bo korenček naslednji na vrsti ;)

Leave a Comment

Please be polite. We appreciate that.
Your email address will not be published and required fields are marked.