Se tudi vam zgodi, da imate kar naenkrat v hladilniku ogromno jogurta in ne veste, kaj bi z njim? Ne? No, meni so to stalno dogaja. :D Iz tega razloga sem tokrat malo eksperimentirala in naredila prav fino kremo, ki jo je izjemno enostavno pripraviti.
Priprava: 10 minut + počivanje v hladilniku
Čas peke: /
Količina: 2 porciji
Težavnost: tudi za laike (1 od 4)
1. V posodo vržeš jogurt, nutello, vanilijin ekstrakt in kakav.
2. Vse skupaj dobro zmiksaš.
3. Kremo preložiš v dva kozarca in jo postaviš v hladilnik za vsaj dve uri oziroma čim dlje. Krema je namreč na začetku zelo tekoča, v hladilniku pa se strdi na fino kremasto/pudingasto konsistenco.
4. Kozarca vzameš iz hladilnika in ju okrasiš s češnjami. Serviraš s skodelico češenj.
Čisto enostavno, kajne? Pa tudi malo zdravo. :) Ampak ne tako zdravo, da ne bi bilo super dobro. Jaz sem kremo jedla skupaj š češnjami in kombinacija mi je bila super všeč. Lahko pa se je lotite tudi same.
Be the first to post a comment.