Jun
0

Torta za razkritje spola

Avtorica: Eva Ferme

Pred enim mesecem sem pekla prav posebno torto, ki je v sebi skrivala zelo pomemben podatek. Spekla sem namreč torto, ki je v sebi skrivala informacijo o spolu dojenčka, ki ga pričakuje prijateljica. Da nihče od povabljencev na zabavo ni vedel spola je seveda jasno, ampak stvar je bila še bolj zanimiva – za spol nista vedela niti prijateljica in njen fant in tako je bilo presenečenje res popolno. Zdaj vam verjetno ne gre v račun kako sem lahko jaz vedela, onadva pa ne, kajne? :) Ginekolog je spol napisal na listek in onadva sta mi ta listek predala ne da bi pogledala kaj piše na njem – to pa je obvladovanje, kaj? :)

Odločila sem se, da spečem piñata torto (ki sem jo že enkrat pekla), predvsem zaradi efekta, ki ga ima pa tudi zato, ker nisem želela uporabljati barvil, saj bi se tako pri rezu v torto takoj razkrila barva, ko bi nož potegnil ven. Spekla sem torto čokoladni piškotek, ki sem jo okrasila tako z roza kot modrimi dodatki, da sem do konca vzdrževala napetost. :) 

Na začetku smo sestavili tudi listo, kjer so povabljenci glasovali ali bo fantek ali punčka – sama sem se glasovanja seveda vzdržala. :) Spodaj si oglej, kaj je razkril rez v torto … ;)

IMG_0635

IMG_0639

IMG_0637

IMG_0638

Tako so izgledali bonboni, preden jih je varno skril biskvit. ;)

Tako so izgledali bonboni, preden jih je varno skril biskvit. ;)

Be the first to post a comment.

Leave a Comment

Please be polite. We appreciate that.
Your email address will not be published and required fields are marked.